Alternatif Hizmetlerimiz



Proje Geliştirme Danışmanlığı MSP

Projelerinizde uzman desteği alın ! Proje geliştirme aşamalarına hakim ve tecrübeli proje yöneticilerimizle süreçlerinizi sorunsuz yönetin. Projenizi hızlı ve doğru şekilde ortaya çıkarın.

Sistem Mühendisliği Danışmanlığı

İşletmenizde yürüyen sistemleriniz için geliştirme ve destek danışmanlığı, SaaS sistemleri başta olmak üzere üretim için kullanılan sistemlerin (SAP , ePROMIS, Netsuite  vb) danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz.

İletişim ve Santral Çözümleri

Fiziksel ve Sanal telefon santralleri, ip santralleri 0850’li hat , IVR çözümleri hepsi ve dahası..

EDI – EDIFACT ve Odette Danışmanlığı

Şirketler arası Elektronik Veri Değişimi sistemlerinin danışmanlığı ve Odette altyapısı kurulumu hizmetleri

E-Ticaret Sistem Yöneticiliği

E-ticaretteki Pazar kitlenizi nasıl kontrol edeceğinizi yada ürünlerini e-ticarete yükleme siparişlerin yönetimi gibi konular bir sorun oluyor veya zaman bulamıyorsanız tüm sistemi sizin için yönetim size sadece siparişleri kapınıza gelen kuryeye vermeyi bırakalım.

Sosyal Medya Yöneticiliği

İşletmenize yada markanıza ait sosyal medya hesaplarınızın tamamı yönetiyor, paylaşım, reklam, kampanya bildirimleri gibi aşamaları profesyonel şekilde biz yürütüyoruz.

Seo Danışmanlığı

Mevcut siteniz için SEO (Arama motoru optimizasyonu) desteğini profesyonel olarak uzun yıllar boyunca veriyor sizi internette lider konumda tutuyoruz.

Ekipman ve Yedek Parça Tedariği

İhityacınız olan her türlü teknik ekipman ve yedek parçaları aynı gün kargo ile getiriyoruz.

Sertifikalı Eğitimler

Bilgi Belge Güvenliği Kalite Eğitimlerinden, ERP Programları Eğitimlerine, Özel Ders yada Toplu Seviyeli Bilgisayar Eğitimlerine bilişim sektörüne ait bir çok eğitimi sertifikalı olarak veriyoruz.

 B2B Hizmet Bayiliği

Sizde bölgenizde bir bilişim firmasıysanız çözümlerimizden faydalanmak istiyor yada işinizi büyütmek istiyorsanız bayimiz olabilirsiniz. Bayilerimize sunulan özel panel üzerinden yukarıda yazan tüm hizmetler için özel bayi fiyatları üzerinden teklif oluşturabilir ve ayrıcalıklardan yaralanabilirsiniz. Sizin adınıza bölgede ilgili hizmeti / kurulumu gerçekleştirir hiçbir zaman müşterinizle bilginiz olmadan iletişime geçmeyiz. Tüm bayilik sürecimiz Ubden B2B Sözleşmesi ile yapılmaktadır. Şimdi Bayimiz Olun ! Ayrıcalıklarımız ile tanışın..
Disqus Comments