Bilgisayar ve Sunucu Destek Hizmetleri



Çerkezköy Bilgisayar Bakım

Masaüstü Bilgisayarınız yada Dizüstü (Laptop – Notebook) Bilgisayarınız ile ilgili yaşadığınız her türlü sorunlar için bizi arayabilirsiniz.
Şirketler ile aramızda aylık – yıllık bakım anlaşması yaparak, masaüstü bilgisayar notebook ve sunucularında oluşabilecek her türlü problemlerini en geç 2 (iki) iş günü içerisinde yada gerekirse uzaktan bağlantı kurarak an itibari ile sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz.
Uzman Kadromuz tarafından sorunlarınıza ivedi bir şekilde çözüm bulup, gerek yerinde bilgisayar servisi gerekse firmamızda arıza giderilerek siz değerli müşterilerimizin sorunlarına hızlı çözüm üretmekteyiz.
Servis talebinde bulunmanız halinde bulunduğunuz işletme yada eve teknik servis personeli yönlendirilir ve en kısa sürede çözüme ulaşabilmeniz sağlanır.
Her marka laptop – notebook için gerekli teknik malzeme araçlarımızda mevcuttur.Bilgisayar Hizmetleri olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız
Çerkezköy Notebook Tamiri
Mail exchange server kurulumu ve desteği teknik destek hizmeti Ubden Bilişim.
Microsoft tarafından sunulan Exchange Mail Server hizmeti kurumsal anlamda son derece önemli bir hizmettir. Teknoloji devi Microsoft kurumların mail konusundaki ihtiyacını karşılamak için bu önemli projeyi uzun süredir kullanmaktadır. Sürekli yeni versiyonları yayınlanan bu sistem sayesinde önemli avantajlar elde edebilirsiniz.
Microsoft Exchange Mail Server, sıradan mail hosting hizmetlerine göre çok daha kaliteli çözüm sunmaktadır. Normal bir mail hosting hizmetinde belirli bir süre mail kutusunda kalan mailler silinmeye başlamaktadır. Buna çare olarak mailleri bilgisayarınıza yedekleseniz bile bilgisayar sisteminizin çökmesi sonucunda son derece önemli maillerin silinme ihtimali bulunmaktadır.
Exchange Server Kurulumu
Microsoft Exchange Server
Teknik Destek Uzmanlarımız Sadece 1 Telefon Uzağınızda ve Aynı Gün Servis !
0850 305 09 19 Whatsapp Hattı ve Çağrı Merkezi
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
Mail Adresimiz : info@ubden.com
Internet Sitemiz : www.ubden.com
Disqus Comments