Kodi / Vavoo KodenTv Build | En Gelişmiş ve En İyi Türkçe Kodi Yapısı


GÜNCEL VERSİYON : 5.2020.3
Kurulum ve Güncelleme Linkleri Artık Sadece Forum Sitesinde Yer Alacaktır Link'i Sayfanın Sonun Görebilirsiniz.

Yoğun İlginizden Dolayı Teşekkürler !
5 Günde 1000'e Yakın İndirme İle Çok Hızlı Büyüyoruz 🎉🎉

Artık En Popüler Yapılar Arasında Yerimizi Aldık ! 




KodenTV Kodi Yapısı Tüm Cihazlarda Desteklenmesi %100 Türkçe Arayüzü En Popüler Eklenti ve Modülleriyle Şimdiye Kadar ki En Gelişmiş Türkçe Build.

KodenTV Ücretsizdir ! ve Daima Ücretsiz olacaktır.

Kolay kurulum eklentisi ile daha önce hiç Kodi kullanmasınız bile Koden TV'yi rahatlıkla kurabilirsiniz. İddaa Ediyoruz Çook seveceksiniz.

Nedir Bu KodenTV ?

KodenTV bir medya uygulamasından fazladır, uygulama için bütün boş zamanlarınızı eğlenceli ve keyifli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan yüzlerce özellik bulunuyor. Güncel film ve diziler ( yerli yabanci ) türkçe dublaj seçenekleri ve tercihinize göre tamamı altyazı seçenekleri de mevcut. Ayrıca 4K Filmler , 3D Filmler ve fazlası..

KodenTV içinde film ve diziler yanı sıra tüm Dünya ve Türkiye kanalları için IPTV özelliğiyle onbinlerce canlı tv kanalları tek program içinde bulabilirsiniz. Ayrıca kategorize edilmiş yotube içerikleri ve Reklamsız Youtube Uygulaması ile keyfinizi katlıyor. Hepsinin yanında binlerce yerli yabanca radyo kanalı ve müzik eklentisi ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Unutmayın Netflix aboneliğinizi program içinde kullanabilirsiniz. Tek uygulama ile tüm medya elinizin altında..

Bitti mi ?

Bitmedi, onlarca araç, en popüler kodi eklentileri, harika bir arayüz.. hepsi ve daha fazlası için bugün KodenTV uygulamasının sahibi olun.


 





Aşağıda diziler için yer alan tüm özellikler aynı şekilde filmler içinde geçerlidir. Vizyondaki filmler ilk olarak 300'e yakın kaynaktan otomatik aranıp ilk önce KodenTv'de




Yada yerli yabancı tüm dizileri görebilir istediğinize göre filtreleyip beğendiğiniz daha merak ettiğiniz diziyi izleyebilirsiniz.  Altyazı seçenekleri içinse Opensubtitles ve Divxplanet aracılığı ile 100'lerce Türk çevirmenden istediğinizi seçebilir anında tek tıkla entegre edebilirsiniz.



KodenTv ile Netflix'inizi birleştirebilir tek uygulama ile kumandanızla şahaneler yaratabilirsiniz. Kodi Resmi Netflix Eklentisi'ni kullanmaya başlayın.


Program üzerindeki kolay kullanım menüsü ile istediğiniz bölümlere tek tıkla ulaşabilirsiniz. O an canınız herhangi bir ulusal kanalı seyretmek mi istiyor. İstediğiniz kanalın tüm dillerinde istediğiniz kanalı arayıp bir tıkla izleyebilirsiniz. 10 binlerce aktif kanal...


Program içinde youtube ve facebook eklentileri mevcuttur. Hesaplarınızı açabilir aynı program içinde aktif olarak kullanabilirsiniz.


KodenTv'de IMDB- TMDB VE TRAKT.TV İçerik eklentileri ile film - dizi tanıtımları, fragmanları ve oyuncuların diğer filmleri gibi müthiş filtrelere erişebilir daha sonra izlemek için kendinize özel listeler oluşturabilirsiniz.


7/24 müzik bir çok müzik eklentisi ile müzik severlerde KodenTv'de Soundcloud , Vevo , PulseBeats ve daha fazlası ile müziğin tadını çıkarın. Aynı zamanda tüm yerel ve ulusal radyolar da burada !


Güncel Versiyon Bilgileri: 

Toplam Eklenti Sayısı : 266
Video Eklentisi : 52
Program Eklentisi : 9
Müzik Eklentisi : 5
Resim Eklentisi : 2
Scripts : 121
Aktif Repo : 52


Artık Güncelleme ve Yeni Linkler Sadece Forum Forum Sitesinde Paylaşılacaktır ve Sadece üye olanlar görebilir.

Kurulum Talimatları ve Kurulum Videosu İçin Aşağıdaki Linkten Bakabilirsiniz.

Güncel Talimat , Güncelleme Bildirimleri'de Artık Forumda Paylaşılacaktır.


Forum Sitemiz : https://www.ubden.com/forum/u-team/kodentv-kurulum-bilgileri-pc-android-ios-tv-firestick/





Disqus Comments