Backup & Restore

Yedekleme ve Veri Kurtarma hizmetleri

Çerkezköy Veri Kurtarma

Hizmetin Tanımı :
AWS partner olarak bölge de bulut yedekleme yanı sıra fiziksel yedekleme de NAS çözümleri ile veri kaybetme durumunu ortadan kaldırıyoruz.
Ayrıca küçük ofisler için kolay kurulum ve düşük maliyetli Google Cloud hizmeti de veriyoruz.
Dünya genelindeki verilerin katlanarak büyümesi, yedekleri yönetmeyi her zamankinden daha zor hale getirmiştir. Bant kitaplıkları ve ikincil siteler gibi geleneksel yöntemlerin verimsiz kalması nedeniyle çoğu kuruluş yedekleme hedefini bulut olarak belirlemeye başlamıştır. Bulut, ölçeklenebilirlik konusunda daha iyi olsa da bulut özellikli yedekleme çözümlerinin oluşturulması sırasında var olan BT yatırımlarının, kurtarma hedeflerinin ve erişilebilir kaynakların daha iyi planlanması gerekmektedir.
Amazon Web Services (AWS) tam da burada devreye girer. Verilerinizi benzersiz dayanıklılık ve güvenlikle koruyan çözümler oluşturmak için en iyi depolama hizmetlerini, veri aktarım yöntemlerini ve ağ seçeneklerini sunuyoruz.
Veri kurtarma hizmetlerimizle bölgede uzman kadromuz ve tecrübemizle ; HDD veri kurtarma, NAS veri kurtarma, SSD veri kurtarma, RAID veri kurtarma, Cep telefonu ver kurtarma, tablet ver kurtarma ve SD bellek / USB veri kurtarma hizmetleri ile verilerinizi %100’e kadar kısa süre içerisinde kurtarıyoruz.
Veri kurtarma hizmeti bazı sebepler yüzünden dijital verilerin ulaşılamaz hale gelmesi durumunda kurtarılması işlemidir. Bu işlem sırasında sizler verilerinizi kurtarabilirsiniz. Hata sonucu sildiğiniz ya da belli bir sebepten dolayı kaybolan dosyalarınızı özel yazılımlarla geri getirebilirsiniz. Ancak bu işlem son derece profesyonel bir hizmettir.
Kaybettiğiniz her türlü dosyayı geri getirmek için alanında uzman personellerimiz veri kurtarma sürecini sizler için yürütüyor. Veri kurtarma işleminde kaybolan dijital verilerinizi profesyonel bir şekilde geri getirmek önemlidir. İşte burada uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve çözüm odaklı yazılımlarımız ile çok fazla hasar almış olsa da tüm verilerinizi geri getiriyoruz.
Ayrıca depolama aygıtınız fiziksel zarar almış olsa da geri getirme hizmetini sağlamaktayız. Veri kurtarma hizmetini veren personellerimiz alanında yeterli deneyime sahiptir. Her türlü duruma karşı en özel donanımlarla yanınızdayız. Kişisel bilgisayarlarınızdan ya da kurumsal firmanızda kullandığınız cihazlardan giden verilerinizi en uygun maliyetlerle kurtarıyoruz.
Ubden, sahip olduğu teknik alt yapı, tecrübeli ve yetkin kadrosu sayesinde tüm veri kurtarma vakalarında veri kurtarma işlemlerini başarıyla gerçekleştirir.
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
✅ 7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
✅ 7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
✅ 09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
✅ 09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
✅ Mail Adresimiz : info@ubden.com
✅ Internet Sitemiz : www.ubden.com
Disqus Comments