Dijital Reklam Hizmetleri

Google, Sosyal Medya Reklam, Mail Marketing, Influencer Reklam

Hizmetin Tanımı;
Google Partner ve Dijital Atolye Sertifikalı bölgenin en iyi dijital reklam ajansı ile çalışın marka bilinirliğinizi arttırın Pazar kitlenizi katlayarak genişletin. Uzman reklam danışmanlarımız ile bugün iletişime geçin, markanızın reklamını aynı gün yapalım.
Ayrıca web sitenizin seo (arama motoru optimizasyonu) yapılandırması ile arama motorlarında raporlanabilir katlanan gelişmeler sunabiliriz. Ubden olarak gerçekleştirdiğimiz yüzlerce çalışma neticesinde, SEO’nun bir ekip işi olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. SEO çalışmasının başarılı olması için müşteri ve ajansın işbirliği içerisinde olarak içeriksel ve teknik düzenlemelerin birlikte gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Sosyal medya reklamlarını facebook, instagram, twitter ve youtubeda bütçenize en uygun şekilde çalışıyor, Minimum maliyetle maksimum ziyaretçi sayısına sizleri ulaştırıyoruz.
Promosyon yada tanıtım bazlı e-posta pazarlamaya mı ihtiyacınız var ? En iyi çözümler ile yanınızdayız. Müşteri listelerinize planlı – düzenli aralıklı- bir mail marketing başlatabilir ve kampayalarınız hakkında anlık bilgilendirme yapıp geri dönüşlerini raporlanmasını inceleyebilirsiniz.

Çerkezköy Google Reklam Hizmetleri

Ve Influencer Marketing..
E-ticaret tüketicilerinin alışveriş alışkanlıklarının büyük oranda değiştiği şu dönemde, özellikle son iki yılın gündem maddesi haline gelen kavramlardan biri; Influencers.
Influencer kısa tanımıyla Youtube, Facebook, Twitter, Periscope, Instagram gibi sosyal medya kanallarında yüksek takipçi sayılarına sahip kişilere deniyor. Son dönemlerde sosyal medyanın hızla günlük hayatımıza girmesi ve alışveriş alışkanlıklarımızdaki yenilikler sosyal medya fenomenlerinin de hızla artmasına neden oldu. Sosyal medya, tüketicilerin karar verme aşamasına doğruda etki eder bir hale geldi.
Sosyal medya reklamları ile tüketiciler kısır bir döngünün içine girerken, diğer yandan bloggerlar veya sosyal medyada belirli bir takipçi sayısına ulaşmayı başlamış kişiler ürün tanıtımları ile karar verme aşamalarına etki ediyor. Buna da aslında özetle Influencer Marketing diyoruz.
Özellikle sosyal medyada kullanılan Influencer Marketing’in etkileşim alanlarından biri Youtube’dur. Çekilen video ile ürünün tüm özellikleri aktarılır, detaylıca verilir. Fakat uzun video hazırlamanıza gerek olmayan durumlarda Twitter, Bloglar, Instagram gibi sosyal medya kanallarında da strateji geliştirilebilir. Influencer Marketing, daha çok hedef kitlenizin bulunduğu platformlarda yapılırsa amacına ulaşır. Diğer bir deyişle sadık kitleniz neredeyse, etkileşiminiz orada daha yüksek olur.
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
✅ 7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
✅ 7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
✅ 09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
✅ 09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
✅ Mail Adresimiz : info@ubden.com
✅ Internet Sitemiz : www.ubden.com
Disqus Comments