Güvenlik Sistemleri

Kurumsal Kamera, Alarm, Yangın, Araç Güvenliği, Akıllı Ev/İşletme TeknolojileriWeb Programlamadan Entegre E-ticarete..

Hizmet Tanımı :
Ağırlıklı olarak Trakya bölgesinde bütçenize uygun güvenlik çözümleri ile yanınızdayız. Fabrika ve Depolarınız için açık kapalı devre güvenlik kameraları, döviz büroları ve kuyumcular için yasal mevzuat 180 gün kayıtlı güvenlik kameraları, özel kreş, ana okulu ve benzer eğitim kurumları için Meb onaylı 365 gün kayıtlı güvenlik kameraları gibi bir çok sektörde doğru güvenlik çözümleri sunuyoruz.
            Son sistem alarm sistemleri ile aylık aboneliklere son verip, arama modüllü akıllı cihazlarımız ile gerek işyeriniz gerekse eviniz için güvenliği üst seviyede tutuyoruz.
            Araç güvenliği ve araç takip sistemlerimizle filolara hizmet vermekte olup bütçenize göre yapılandırılabilir çözümlerle minimum maliyette raporlamadan, canlı takibe, şehir dışından aracınızı kilitlemekten, durdurmaya tüm kontrolü size veriyoruz.
            Akıllı ev/işletme teknolojileri seçeneklerimizle yangın, sel, gaz ve elektrik kaçağı gibi durumlar da işletmenin ne şekilde senaryo ile felakete müdahale edeceğini rahatlıkla belirleyebilir ayrıca uzaktan kendiniz kapıları kilitleme-açma, suyu doğalgazı elektriği kesme-açma, en yakın güvenlik birimini adrese yönlendirme vb. sayısı olasılık senaryosu oluşturabilirsiniz.
Kapsam:
  • Ücretsiz keşif fırsatı
  • Ücretsiz mülkiyet risk analizi
  • Uzman kadro ile hızlı teknik servis
  • +2 yıl garantili cihazlar
  • Mobilden izleme ve komut gönderme özelliği
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
✅ 7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
✅ 7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
✅ 09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
✅ 09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
✅ Mail Adresimiz : info@ubden.com
✅ Internet Sitemiz : www.ubden.com
Disqus Comments