Yazıcı, Kartuş ve Toner

Yazıcı Kiralama, Bakım Onarım, Toner ve Kartuş Satışı – Dolumu

Ubden olarak Trakya bölgesine aynı gün kargo garantili yazıcı sarf malzemeleri hizmeti vermekteyiz. Yazıcı tamir ve teknik servisi, fabrika ve ofisler için yazıcı bakım anlaşması yanında yerimizde teknik servis toner dolumu, kartuş dolumu servislerimiz mevcuttur. Garantili muadil toner satışı yanında, orijinal toner ve kartuş satışlarımız bulunmaktadır.
Fotokopi Kiralama Sistemi    
Kurumsal yazıcı kiralama için fiyat alabilirsiniz. Kart okuyuculu kiralık yazıcı için bize ulaşabilirsiniz. Sayfa başı yazıcı kiralamayı Türk Lirası üzerinden yapabilirsiniz. Euro ve Dolar Kur dalgalanmaları riskinden kendinizi korumuş olursunuz. Yeni seri yazıcıları sadece aylık sabit kiralama bedeli ile sahip olabilirsiniz. Toner dolum ve Drum değişim ücretleri ödemek zorunda kalmazsınız. Süpriz maliyetlerden kurtulursunuz.
Kiralama sisteminde yukarıda belirtilen her şey bizden, makine satın almanıza gerek yoktur.
Kiralık Fotokopi anlaşması kapsamında, firmamız tarafından sıfır kutusunda fotokopi makinesi kurulumu ücretsiz olarak yapılır ve kağıt dışındaki tüm giderleri bize ait olur. Böylece fotokopi makinesi, yazıcı, sarf malzeme, servis, tamir, yedek parça gibi hiç bir masrafın ücretini ödemezsiniz. Bunların hepsi anlaşmada belirtildiği gibi bizim tarafımızdan ücretsiz ve yedekli olarak karşılanır.
Bu hizmetlerin yanı sıra, firmamız tarafından bulunduğunuz ilçeye özel tahsis edilmiş Mobil Servis Elemanımızdan anında yardım destek alır, ve sürekli olarak stoklu bırakacağımız Tonerler ile asla işleriniz yarım kalmaz. Sormanız gereken her türlü soruya cevabınız Alo Destek ekibimizden anında gelir. Teknik ekibimizin yerinde çözemediği arızalarda, cihaz anında yedeği ile değiştirilir.
Kapsam;
  • Yazıcı kirlamada yedekli ve ücretsiz tonerler, tarafımızdan elinizin altında bulundurulur.
  • İlçenize tahsis edilmiş ücretsiz Mobil Servis Elemanımız anında yanınızdayız.
  • Orijinal yedek parçalar ile anında bakımı sağlanır, makineniz revizyonlu kalır.
  • Tele Destek ekibimiz her daim bir telefonla sorularınıza cevap vermeye hazırız.
  • Fotokopi Makinesi, firmamız tarafından ücretsiz ve kutulu sıfır olarak montaj edilir.
  • Sözleşmemizde taahhüt, zorunlu sözleşme süresi gibi bir ibare kesinlikle yoktur.
  • Yıl sonu kapanışı, döviz artışı vs. gibi sebeplerle gizli maliyet diye sürpriz ödeme kesinlikle yoktur
  • Kiralama Hizmeti Bedeli olarak kestiğimiz faturaları, maliyeye gider olarak gösterebilirsiniz.
Disqus Comments