Network ve Ağ Sistemleri

Firewall, VPN, IPsec, Gateway ve Fiberoptik..

Hizmet Tanımı :        
Antivirüs ve bilgisayarlarınızın kendi güvenlik duvarları ile dışardan gelen ve ağınızda gezen tehditlere doğrudan engel olamazsanız. İstatistik verilere göre dünya da (Bullguard 2020 Sonuçları) her 19 saniyede 1 siber saldırıya uğramakta ve ciddi maliyetlerde zarar görmektedir.
Ubden olarak ofis işletme ve fabrikanızda ağa bağlanan her cihaz için Dünya’nın en iyi antivirüs çözümünü rekabetsiz fiyatlarla kuruyor ardından ağınızı da yine dünya lider bir firewall ile güven altına alıyoruz.
            Antivirüs ve firewall seçimi bilinçsiz yapılmamalı ya da mesleki yeterliği uygun olmayan teknik personel ile kurulmamalıdır. Hali hazırda zaten ufak bir bütçe ile profesyonel hizmet alabilmek ve işinizi korumak mümkünken yanlış seçim veya bilinçsiz yönlendirme ile hem o anlık gereksiz masraf hem de sonrasında ciddi maliyete ulaşabilir zararlar alabilirsiniz.
            Ubden size risk analizi ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda mümkün olan iyi network hizmetini sunar. Uçtan Uca bağlantı, IPsec, PTPP2, LTPP gibi VPN çözümleriyle kesintisiz ağ deneyimi ve yüksek kalite bağlantı sağlar.
            Ayrıca fiberoptik çalışmalarımızla altyapınızda köklü değişikler ile bütün sistemlerinizde x80 kata varan bir veri iletişimi iyileştirmesi sağlayabilirsiniz.
5651 Loglama ve KVKK Uyum Süreci Danışmanlığı
            Firmamız aynı zamanda yasal müfredatlar çerçevesinde zorunlu 5651 loglama hizmetlerinin kurulumunu ve ihtiyaç haline göre raporlanması filtrelenmesine gibi yardımcı yazılımların sağlanması hizmetlerini veriyor.
Aynı zamanda yine kanunen zorunlu KVVK kapsamında işletmelerin uyum süreci verilerin işlenmesi, saklanması, imhası gibi konularda eğitim ve destek hizmeti vermekteyiz.
KVKK ve veri güvenliğinizi sağlamak konusunda penetrasyon testleriniz de firmamız tarafından yapılıp raporlanır.
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
✅ 7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
✅ 7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
✅ 09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
✅ 09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
✅ Mail Adresimiz : info@ubden.com
✅ Internet Sitemiz : www.ubden.com
Disqus Comments