Aşılar - Korona Aşısı Yaptırmalı mıyız? (Corona Virüs)

Aşılar - Aşı Yaptırmalı mıyız?

Aşılar tıbbın bu güne kadarki en önemli buluşlarından biridir ve hiçbir buluş aşıların başardığı kadar insan hayatı kurtarmayı başaramamıştır.  Dünyada aşılar sayesinde önlenen ölüm sayısı yılda 6 milyon  olarak hesaplanmaktadır. Aşılar yalnızca hastalıktan değil, dolaylı olarak hastalığın uzun erimli komplikasyonlarından da koruyarak insanların  sağlık kalitesini artırmakta böylece ağır tedavi ve rehabilitasyon giderlerini de önlemektedir. Fakat bilinmeyen yönleri ve kullanım amaçları pek de pozitif olmayabilir.
🦠Bill Gates gibi adamlar kendi çocuklarını asla aşılatmaya yanaşmazken, milyarlarca dolar harcıyarak Asya ve Afrika’nın gariban çocuklarını aşılamanın derdine niye düştü? Yiyecek ekmeği, içecek temiz suyu olmayan çocukların önceliği aşı mı?  David Rockefeller, Warren Buffett, Ted Turner, Michael Bloomberg ve George Soros gibi baronların milyar dolarlar bağışlayarak dayattıkları aşılar çok mu gerekli? Son 100 yılda tıpta büyük gelişmeler oldu ve ortalama insan ömrü uzadı. Bazı hastalıklar, sağlıklı yaşam koşulları ve temiz gıda/su temini sayesinde aşılamalardan önce ortadan kalkmaya başlamıştır.  Daha iyi bir beslenme, temiz içme suyu, başta antibiyotikler olmak üzere tıbbi tedavilerin gelişmesi sağ kalım oranlarını artırmıştır. 
🗣Nöroşirürji (beyin ve sinir cerrahi) uzmanı Dr. Russell Blaylock’dan açıklamalar:
Ani Bebek ölümlerinin yüzde 70′i Difteri, Tetanos, Boğmaca aşısının takip eden 3 hafta içinde gerçekleşiyor. Havaleler aşılarla bağlantılı, aşı olduktan hemen sonra olması gerekmiyor. Haftalar, aylar, hatta bir yıl sonra bile gerçekleşebilir.
🗣Finlandiya’lı eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde:
Aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor, bu nedenle önce küçük çocuklara ve hamile kadınlara uygulanması öneriliyor. 
Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve aşının zorunluluğunu kaldırmak için, hastalığın derecesini normal olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” 
Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

AŞILAR VE ALÜMİNYUM

🗣Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir toplantıda grip aşısı ile ilgili şunları söylemişti: Aşıların içinde alüminyum ve cıva var. Eskiden cıva vardı şimdi daha ucuz diye alüminyum kullanılıyor. Biliyorsunuz, alüminyum Alzheimer sebebidir.


🦠Yeni Araştırmalar Otizmli Çocukların Beyninde Çok Miktarda Alüminyum olduğunu doğruladı.
Profesör Christopher Exley ve Staffordshire'daki Keele Üniversitesi'nden ekibi tarafından yapılan son araştırmalar, alüminyumun, otizmli bireylerin beyin dokusunda önemli bir rol oynadığından şüphe duyuyor.

İlk kez, Exley ve ekibi otizm teşhisi ile ölen bireylerin beyin dokusunu inceleme fırsatı buldular. ve keşfettikleri şey gerçekten şok ediciydi. Çalışmaları, otizm teşhisi ile ölen bireylerin beyin dokusunun, ekip tarafından incelenen diğer beyin dokularının en yüksek seviyelerinde alüminyum içerdiğini belirledi.

Sizi sıkmaması için mümkün olduğunca az ve öz yazmaya çalışıyoruz. İleride web sitesi kuracağız o zaman uzun yazılarımızı okuyup, bilinçli ve uyanmış üyelerimiz oradan dilediği gibi araştırmasını yapabilir. Bir komplo ve gerçekler grubu KUHA olarak sanılanın aksine aşıyı öcü olarak görmüyoruz, ama melek de olmadığının farkındayız. Aşı, insanlara zarar vermek için, dünyayı yönetenlerin belirli hedeflere ulaşması için iyi bir silah. Aşağıdaki tabloda aşı olan ve olmayan çocukların belirli hastalıklara yakalanma oranı belirtilmiştir. Kırmızı sütundan görüldüğü üzere aşı olmayan çocukların belirli hastalıklara yakalanma oranı bir hayli düşük.  Araştırmalar da bunu gösteriyor. Makalemizin sonunda sorgulayıp kendi kararınızı vermeniz en doğrusudur..  

by Kuha
Disqus Comments