Bullguard Antivirüs Nasıl?

 

 

Bullguard 20 Yılı Aşkın Süredir Avrupa'da çok tercih edilen ve ödül alan bir güvenlik yazılımı olarak artık Türkiye'de hizmet vermeye başlamıştır. Benzersiz özellikleri ve düşük ram tüketimi ile bir ev kullanıcısı için rakip tanımayan Bullguard 2020 serisi yine rakiplerine göre çok cazip fiyatlarla fark yaratmaya devam ediyor.

 

2020 yılı Türkiye kullanıcıları için fiyatlara göz atmak için : https://www.ubden.com/bullguard-antivirus-turkiye/

(Unutmayın fiyatlar Türkiye kullanıcıları için özel fiyatlardır ve sadece yetkili iş ortağı Ubden'den temin edilebilir.)

 

Üstün Güvenlik

Çok ödüllü Anti-Malware, gelişmiş makine öğrenimi, ev ağı taraması ve güvenli tarama ile desteklenen üst düzey kimlik koruması, en özel siber hırsızları bile yenen kapsamlı ve süper agresif koruma sağlama ile herkes için siber korumada son noktadır.

 
 

Kapsamlı Kimlik Koruması

Tüm önemli kişisel bilgilerinizi veri hırsızlarından ve siber suçlulardan saklayın.E-posta adresi, telefon numaraları, kredi ve banka kartları, sürücü belgesi, pasaport, sadakat kartları, kimlik kartları, uluslararası banka hesabı ve daha fazlası gibi bilgileri koruyun.Kimlik koruma sistemi verilerinizi algılarsa, gerekli koruyucu adımları atmanıza izin veren bir e-posta uyarısı alırsınız.Kimlik hırsızlarını yener. 

Kimlik Koruması yalnızca İngiltere, ABD, Kanada, Danimarka, İrlanda, Almanya, Avusturya, Finlandiya, İtalya, Norveç, Polonya, İsveç, Türkiye, Hollanda ve İsviçre sakinleri için geçerlidir.

İleri Makine Öğrenimi

Gelişmiş matematiksel algoritmalar ve derin öğrenme yöntemleri, yeni, ortaya çıkan ve gelişmiş tehditlere karşı yıldırım hızında tehdit tespiti sağlar. Birden çok öğrenme katmanı, kötü amaçlı kodları tanımlamak için kötü amaçlı yazılım özelliklerini analiz eder ve öğrenmeyi virüs güncellemeleri gerektirmeden benzer koda uygular. Bu, sıfır gün tehditlerinin ortaya çıktığı anda tanımlanmasını ve iptal edilmesini sağlar ve sizi gelişmiş kötü amaçlı yazılım türlerinden korur.

Güvenli Tarayıcı

İnternette gezinmek için daha güvenli bir yol ve çevrimiçi ödeme yapmak için çok daha güvenli bir platform sağlayan özel olarak oluşturulmuş güvenli bir tarayıcı. Katmanlı koruması, çok çeşitli iyi bilinen ve tehlikeli şekilde zarar veren tarayıcı tabanlı saldırılara karşı sizi güvende tutar. Çerezleri, eklentileri veya uzantıları yüklemez, ancak adres çubuğu ipuçları, öneriler, kısayollar ve daha fazlası gibi beklediğiniz bir tarayıcının işlevselliğini sunar. Bir tarayıcı böyle olmalıdır. 

 

Yeni Nesil Zararlı Yazılım Önleme

Yeni nesil antimalware'imiz size akıllı üçlü katman koruması sağlar. Güvenilir siteleri ve uygulamaları tanır, kötü amaçlı yazılımlarla ilişkili kodu sürekli olarak tarar ve algılanan kötü amaçlı yazılımlar kilitlenir, karantinaya alınır ve etkisiz hale getirilir. Ayrıca, karmaşık davranışsal algılama, tehditleri algılamak ve engellemek için en son kötü amaçlı yazılımlar hakkında sürekli günlük güncellemeler alır.

 

Oyun Hızlandırma

BullGuard'ın ödüllü Game Booster, tam güvenlikle oyun oynamanıza izin verir, böylece performans için güvenliği feda etmek zorunda kalmazsınız. Aslında, oyunları hızlandırdığı kanıtlanmıştır. Her zaman şaşırtıcı derecede hızlı ve kesintisiz oyun oynamanızı sağlamak için pop-up'ları ve diğer can sıkıcı kesintileri engeller.

 

Firewall

Kötü amaçlı yazılımlara ve davetsiz misafirlere karşı güçlü bir koruma sağlamak için ağır hizmet tipi katmanlı güvenlik sağlar. Bir cihazı İnternete bağlamak için yapılan yetkisiz girişimleri engeller, uygulamaları indirmeden önce, sırasında ve sonrasında uçtan uca koruma sağlar. Windows 10 için tamamen optimize edilmiş, her zaman en son güncellemelere sahip olmanızı sağlayan güvenlik güncellemelerini izler. Aynı zamanda daha az işlem gücü kullanmak üzere tasarlanmıştır, böylece diğer uygulamalarınız her zaman sorunsuz çalışır. Bu, cihazlarınızı koruyan ve yağmacıları uzak tutan sanal bir hendek gibidir.

 

Güvenlik Açığı Tarayıcısı

Kötü amaçlı yazılım içerebilecek uygulamaların otomatik olarak indirilmesini önler ve dijital imzalarını doğrulayarak uygulamaların ve sürücülerin gerçekliğini kontrol eder. Eksik güvenlik güncellemeleri konusunda sizi uyarır ve güvenli olmayan bir Kablosuz ağ bağladıysanız sizi uyarır. Zarif ve basit bir arayüz, Windows güncellemelerini uygulamak gibi doğrudan arayüzden çözülebilen güvenlik sorunlarını bir bakışta görmenizi sağlar.

 

Ev Ağı Tarayıcısı

Ağınızdaki her cihaz, bilgisayar korsanlarının erişebileceği potansiyel bir arka kapıdır. Ev Ağı Tarayıcısı ağınızı 7/24 ve üzerindeki her cihazı izler. Buna akıllı hoparlörler, termostatlar, bebek monitörleri ve diğer tüm bağlı cihazlar dahildir. Yeni bir cihaz bağlandığında ağınızı güvende tutmak için derin bir güvenlik taraması gerçekleştirir. Güvenli olmayan bir ağa bağlandığınızda bir uyarı işlevi de sizi uyarır

Disqus Comments