'The Umbrella Academy' 2.Sezon Netflix

Şemsiye Akademisi

Başka bir hafta, yeni Netflix'in başka bir grubu, daha geleneksel rakiplerinden bazılarını ortadan kaldırmış olan salgının ortasında bile, hizmetin hiçbir zaman yeni teklifleri bitmediğinden gösteriyor.

Bu hafta, büyük çıkış, şaşırtıcı olmayan bir yumruk birden fazla şekilde paketleyen Marvel olmayan, DC olmayan süper kahraman hikayesi The Umbrella Academy'nin 2. sezonudur .

Bazı popüler Netflix şovları kültürel fenomenler (Stranger Things), şaşırtıcı hitler (The Witcher) veya sonsuz tartışmaların çeşmeleri (Neden 13 Neden) haline gelse de, Umbrella Academy bu kategorilerin hiçbirine düzgün bir şekilde düşmez ve yine de Netflix'e göre, hizmette en popüler şovlardan biri, orada çok daha yüksek bir profile sahip diğer birçok dizi var.

Netflix, 2019'da hizmetteki en popüler serilerin kendi listesini yayınladı. İşte:

Yabancı Şeyler 3
Witcher
Şemsiye Akademisi
Bana Öldü
Siz: Sezon 2
Bizi Gördüklerinde
Inanılmaz
Cinsel eğitim
13 Sebep: Sezon 3
Dion yetiştirme

İlk 10'u (Dion'u Yükseltmek, Öldürmek İçin) yapan birkaç önemli sürpriz olsa da, Umbrella Academy sadece Stranger Things and The Witcher'in arkasındaki ilk sezonunda 3. sırada geliyor.

Umbrella Academy şaşırtıcı bir şekilde bir dizi çizgi romana dayanıyor, ancak toplamda sadece 24 sayı var, bu yüzden biraz pist tükenme eşiğinde, ancak 2. sezonun nerede biteceğinden emin değilim. Muhtemelen daha fazla gelecek var, ancak çizgi roman programları TV'ye kıyasla oldukça yavaş hareket ediyor, bu yüzden şovun gelecek mevsimler için yenilenmeye devam ederse kendi yoluna gitmesi gerekip gerekmediği görülüyor. Ve öyle görünüyor.


The Umbrella Academy'nin 2. Sezonu, eleştirmenleri sezon 1'den daha fazla etkiledi. Rotten Tomatoes'taki % 75'ten sezon 1 için % 75'ten , sezon 2 için% 93'e yükseltildi. Fan skoru sezon 2 için% 100'dür, ancak bunun kafalarını veya kuyruklarını yapmak için yeterli inceleme yoktur. Ancak, eleştirel puanlardan daha düşük olduğunu görmek beni şaşırttı, çünkü bu, Netflix'in en popüler tekliflerinden biri olsa bile, geçen yıl ne kadar az ilgi gördüğüne karar vererek, basından ziyade çoğunlukla hayranlar tarafından yönlendirilen bir seri.


Netflix'in ilk 10 listesinde nasıl performans gösterdiğini göreceğiz. Sadece birkaç saat oldu ama zaten TV üst 10 kırık ve hafta sonu boyunca # 1 veya en azından ilk üç hizmet çarptı görmek için sürpriz olmaz. İzlemeye başlamak üzereyim ve bulgularımı yakında bildireceğim.


Bu arada, yeni sezona başlamadan önce aşağıdaki Umbrella Academy'nin 1. sezon özetini yakalayın:

Disqus Comments